Föreningslokal


Föreningslokalen

I nedre källaren på Ripstigen 4 finns en lokal som lämpar sig för mottagningar, möten, studiecirklar, m.m. Dock får den inte användas för fester. En del av lokalen kan också användas som ett enkelt övernattningsrum. Ett av rummen är möblerat med ett bord med plats för 10 sittande. Där finns också glas och porslin samt diskbänk och spis. I det större rummet finns en bäddsoffa, sittmöbler och TV. Lokalen är försedd med toalett samt dusch.

Regler
Lokalen kan bokas av medlemmar och hyresgäster. Lokalen får ej användas för fester. I de fall då lokalen används för sammankomster får den endast användas fram till kl 22. Lokalen ska självklart städas efter användning.

Avgift
Lokalen kostar 300 kr per dag att hyra. Om du vill använda lokalen som övernattningsrum flera nätter i rad betalar du 300 kr för första natten och därefter 200 kr per natt. Lokalen kan bokas maximalt 7 dagar i följd. Avgiften tas ut för att lokalen ska vara funktionell med toapapper och diskmedel etc.

Avbokningsavgift
Om avbokning sker mindre än en vecka innan tillträde debiteras halva avgiften.

Bokning
Lokalen bokas via bokning@alkistan.se. Avgiften betalas på kommande hyresavi. I kalendern nedan kan du se när lokalen är bokad.